SERA PASTA HAKKINDA
İstanbul’un Anadolu yakasının bilinen ve sevilen lezzet markası olan Sera Pasta, binlerce çeşidi ile pasta ve unlu mamullerde oldukça iddialı.
Asıl mesleği mühendislik olan Eyüp bey’in pastacılık baba mesleği. Babasından aldığı tecrübeyle, mühendisliğni birleştiren Eyüp Gürses dükkanında tadanların anlata anlata bitiremediği pastaları ve kurabiyeleri üretiyor.
30 yıldan bu yana Koşuyolu’nda hizmetini ilk günkü titizliği ile sürdürmekte olup günümüz teknolojisini pastalarda da başarıyla uygulamaktadır. Pastacılıkta işin sırrı malzeme ve ustalıkta diyen Gürses hamurun en önemli malzemesi olan suyundan ununa kadar her malzemenin olması gereken özelliklerini mühendis edası ile anlatıyor.
RESİMLİ PASTA yapımında ciddi çalışmaları bulunan Sera Pastanesi, bakanlık onaylı ürünleri ile İstanbul’un her semtine, telefon ve e-mail yolu ile ulaşmaktadır.
Modern bir altyapı ve donanıma sahip, firma çalışanları müşterilerini osmanlı esnafı sıcaklığıyla karşılamaktadır. Mamullerin lezzeti ve güleryüzlü hizmet, Sera’yı farklı kılan özelliklerdendir.
ÜRÜNLERİMİZDE MISIR ŞURUBU (NİŞASTA BAZLI ŞEKER) KULANILMAMAKTADIR
GLUTENSİZ ÜRÜN SİPARİŞLERİNİZİ BİR GÜN ÖNCE BİLDİRMENİZİ RİCA EDERİZ.